Pogosta vprašanja in odgovori

Spodaj navajamo nekaj najpogostejših vprašanj. V kolikor med njimi ne najdete odgovora na vaše vprašanje, nam lahko pišete na info@dorindom.si. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Splošna vprašanja

Ali moram pustiti hišo odprto, v kolikor nas ne bo doma, ko pridete?

Hiša naj bo zaklenjena do našega prihoda. Predhodno se bomo uskladili okrog odpiranja in zapiranja objekta!

Ali potrebujem svoja čistila, ko pridete čistiti stanovanje?

Ponavadi uporabljamo profesionalna čistila, vendar se lahko s stranko uskladimo glede uporabe njenih čistil.

Kako je z vrednejšimi predmeti? Ali jih moram pospraviti na varno?

Vsi naši zaposleni imajo potrdila o nekaznovanju in so bili na 3-mesečnem izobraževanju, ki vključuje tudi klavzulo o kaznovanosti in trenutni odpovedi iz krivdnih razlogov, v kolikor se pojavi kaznivo dejanje odtujitve stvari.

O storitvah

Kako dolgo traja čiščenje?

Seveda je trajanje čiščenja odvisno od obsega in želja stranke. Za primer naj navedemo stanovanje, ki ima cca. 80m2 in je lepo vzdrževano – osnovno čiščenje in pospravljanje traja okrog 8 do 10 ur. To sta dva čistilca, vsak približno 5 ur.

Kolikšna je cena čiščenja?

Vrednost čiščenja se razlikuje od obsega čiščenja in želja stranke. Od 0,9 eur/m2 za osnovno čiščenje nad 200 m2 stanovanjske povrsine. Pri manjših stanovanjih do 60 m2 je cena po m2 za cca. 20% višja.

Ali je možno naročiti redno dnevno ali tedensko čiščenje?

Mnogo naših strank, ki so z nami zadovoljne, so izbrale redna dnevna ali tedenska čiščenja in še mnoge druge naše storitve.

Ali vršite storitev kuhanja kosila?

Z veseljem se bodo naše dame potrudile in vam skuhale kosilo, v kolikor boste pripravili sestavine za kuho. Lahko pa po dogovoru sestavine priskrbimo mi. Prav tako imamo v naši ekipi priučenega kuharja, ki vam pripravi kosilo tudi za kako skupino do 10 oseb.

Urniki in uskladitev termina

Ali delate med vikendi?

Tudi med vikendi smo operativni in se prilagajamo żeljam strank.